LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Website laten maken? Kies voor WEBCOMP online media uit Zwolle!
 

WEBCOMP

online media

met oog voor mens & natuur

Succesvol Online

Wil je een website laten bouwen, een online video of fotopresentatie laten maken? Wil je een webwinkel of een online reserveringssysteem opstarten? Dan komt daar vaak meer bij kijken dan je in eerste instantie verwacht. Wanneer je écht een doelgericht online media product wilt, dan help ik je daar graag bij.

Als professionele webdeveloper denk ik met je mee over de beste oplossingen in jouw situatie. Daarbij wil ik betrokken zijn bij jouw activiteiten. Met mijn persoonsgerichte service zal ik je begeleiden in het hele proces.

Ik zie er naar uit om jouw wensen te ontdekken en geef graag advies over de mogelijkheden. Neem dus gerust contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Rudy Strijker - WEBCOMP online media

Rudy Strijker


Gratis advies

Ga ook succesvol online!

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang gratis het boek "Succesvol Online" met adviezen voor een doeltreffende website!

meer info

Succesvol Online - adviezen voor doeltreffende websites

Met oog voor mens & natuur

Op verschillende manieren wil ik in en met mijn werk recht doen aan mens en milieu. Dit komt naar voren in hoe ik mijn werkzaamheden en diensten uitvoer, maar ook voor wie ik websites, online films en foto's maak.

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen talenten. Ik wil graag anderen helpen met mijn deskundigheid en begeleiden waar dat nodig is. Dus ook wanneer online media "niet jouw ding" is, wil ik je graag ondersteunen. Persoonlijke aandacht speelt daarbij voor mij een belangrijke rol.

Naast milieubewust omgaan met en hergebruik van materialen, worden alle websites die ik bouw groen gehost. Groene hosting houdt in dat een website draait op groene energie en/of dat de CO2-uitstoot van de hosting wordt gecompenseerd door de aanplant van bomen.

webcomp.nl is groen gehost
WEBCOMP online media

Vanwege mijn opleidingen, passie voor planten & dieren en persoonlijke visie om ook in mijn werk recht te doen aan mens en milieu, heb ik primaire doelgroepen voor ogen.

meer info

<WEBSITE>

Doeltreffend en op maat gemaakt

Je wilt als ondernemer of organisatie een website laten maken? Een website die er visueel goed uit ziet, actueel en effectief is? Heb je al een website, maar ben je niet tevreden over de opzet of wil je deze uitbreiden met een eigen webwinkel of online reserveringssysteem? Graag help ik je om samen een doeltreffende website te ontwikkelen, die past bij jouw wensen, doel en doelgroep. En met een serviceabonnement kies je voor een duurzame website, ben je prijsbewust en verzekerd van proactief advies!

meer info
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider

<VIDEO>

Online film met aandacht voor details

Heb je een bedrijfsfilm nodig op je website als visitekaartje om je bedrijf of organisatie vernieuwend te laten spreken? Of wil je een promotiefilm voor je product of dienst en deze (ook) delen via social media? In overleg met jou zal ik een boeiende online video maken waarmee je boodschap op een pakkende en creatieve manier wordt doorgegeven.

meer info

<FOTO>

Foto's die je website doen stralen

Heeft jouw website meer uitstraling nodig of wil je jouw online informatie visueel verduidelijken? Dan zijn foto's een goed en doeltreffend hulpmiddel. Ik kan op basis van jouw wensen en doelstelling foto's maken. Ook kan ik een fotopresentatie voor je maken om de foto's online te publiceren.

meer info
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider

Kennismaking

Rudy Strijker

Rudy Strijker

Veelzijdig en betrouwbaar

Ik ben een gedreven persoon die veel kan en wil. Mijn eigenschappen bieden mij veel mogelijkheden en plezier. Ik vind het belangrijk om eerlijk en oprecht te zijn.

Creatief

Creatief

Met aandacht voor details

Dit zie je uiteraard in mijn werk terug, maar ook in mijn hobby's. Het bouwen aan mijn modelspoorbaan, aquaria inrichten, bloemschikken en tuinieren zijn enkele voorbeelden.

Behulpzaam

Behulpzaam

En sta graag naast mensen

Graag wil op een gelijkwaardig niveau er voor de ander zijn. Ik kan heldere schriftelijke instructies maken, maar ook goede persoonlijke begeleiding geven.

Vakkundig

Vakkundig

Met een leergierige instelling

Ik heb al veel kennis en ervaring opgedaan de afgelopen jaren. Maar als professional ben ik continue bezig mijzelf en mijn producties te verbeteren.

Zorgvuldig

Zorgvuldig

Met gestructureerde werkwijze

In al mijn doen en laten ben ik accuraat en gestructureerd bezig. Mijn projectmatige en gefaseerde aanpak zet ik in om het beste resultaat te bereiken.

WEBCOMP online media

Met WEBCOMP online media help ik je graag om jouw onderneming of organisatie doeltreffend online te presenteren.

Je kunt bij mij niet alleen terecht voor het laten bouwen van een website met responsive webdesign. Ook voor ondersteuning in contentbeheer, het maken van foto's en een online video bied ik diensten aan.

WEBCOMP online media

Het logo van WEBCOMP online media staat als symbool voor mijn werk en mijn visie. Als webdeveloper gebruik ik de tekens < en > in het programmeren van webpagina's. Deze komen bijvoorbeeld voor in de technische elementen <html> en </p>.

De wereldbol staat in de automatisering bekend als icoon voor internet. Samen met het < en > teken staat dit in mijn logo voor een "oog". Met mijn technische kennis maak ik online media creatief zichtbaar. Daarnaast visualiseert de wereldbol mijn aandacht en respect voor alles wat leeft op aarde.

Enkele projecten

Website Bloembinderij De Vuurdoorn

Website Bloembinderij De Vuurdoorn

De nieuwe website moest een fleurige en kleurige website worden en eenvoudig te actualiseren zijn.

meer info

Online video zomermarkt Kwekerij Souman

Online video zomermarkt Kwekerij Souman

Van deze gezellige zomermarkt is een leuke sfeerimpressie gemaakt met alle facetten van dit evenement.

meer info

Fotosessie Bloemengalerie 't Kerkbrugje

Fotosessie Bloemengalerie 't Kerkbrugje

Enkele foto's die gemaakt zijn voor de website van deze bloemenwinkel in Zwolle.

meer info

alle projecten

Kennisbank

Hieronder tref je de eerste linkjes aan naar pagina's met informatie, adviezen en tips op het gebied van online media.
Ik ben druk bezig om deze rubriek verder uit te breiden. Heb je suggesties voor onderwerpen, neem dan gerust contact met me op.

Gratis advies

Schrijf je vrijblijvend in voor het maandelijkse infobulletin met adviezen en nieuwtjes, dan ontvang je ook het boek "Succesvol Online" gratis als PDF bestand!

meer info

Social Media

Contactgegevens

WEBCOMP online media
Esdoornstraat 3
8021 WB  Zwolle
06-42600576


KvK-nr.: 54280753

© 2018 WEBCOMP online media | home | introductie | bedrijfsinfo | disclaimer