Introductie

Missie en visie

Met oog voor mens & natuur

Op verschillende manieren wil ik in en met mijn werk recht doen aan mens en milieu. Dit komt naar voren in hoe ik mijn werkzaamheden en diensten uitvoer, maar ook voor wie ik de meeste websites en webapps heb gemaakt of gebruik maken van mijn webdiensten.

Mens

Omdat elk mens zijn eigen talenten heeft, is het mijn missie om anderen te helpen met mijn deskundigheid en te begeleiden waar dat nodig is. Persoonlijke aandacht speelt daarbij een belangrijke rol. Verder zet ik mij graag in voor ondernemers en organisaties die andere mensen helpen om zich als persoon verder te kunnen ontwikkelen en/of tot hun doel te kunnen komen.

Natuur

Naast opleidingen en werkervaring in automatisering, heb ik ook onderwijs gevolgd in tuinbouw en bloemsierkunst. Verder heb ik van kinds af aan affiniteit met dieren en de natuur. Naast bijvoorbeeld hergebruik van materialen worden alle websites die ik bouw groen gehost.

De elektriciteit in het datacenter waar de hostingserver staat en waar de websites worden gehost, komt (grotendeels) uit groene stroom. De groene stroom komt voort uit wind, water en zon. Dat zijn bronnen die onuitputtelijk zijn en op natuurlijke wijze energie genereren.

Ik heb dus een enorme passie voor flora en fauna. Het geeft mij daarom nog meer voldoening wanneer ik mijn specialisatie kan inzetten voor klanten die deze passie met mij delen.

Serviceabonnement website: GroenRecht

Vanwege mijn missie en visie ‘met oog voor mens en natuur’, geeft WEBCOMP een enorme korting op een professionele website met duurzame dienstverlening. Bedoeld voor kleine non-profit organisaties en goede doelen die zich inzetten voor het milieu of recht doen aan mensen (hulpverlening).

Gratis een professionele website laten bouwen en een duurzame dienstverlening op basis van het serviceabonnement ‘website basis’ voor maar 99,= per jaar!

Eenmalige kosten: 69,=.

(inclusief hosting, etc.; zie de complete inhoud van het serviceabonnement basis op de pagina websites)

Neem contact op voor meer informatie en de voorwaarden.

“In en met mijn werk hoop ik, ook al is dit misschien op kleine schaal, dat ik kan meehelpen aan een wereld waarin elk mens tot zijn recht komt. Daarnaast wil ik graag ondernemers en organisaties ondersteunen die mensen en de natuur dichter bij elkaar brengen.”

Rudy Strijker


WEBCOMP online media

Lid van Natuurmonumenten:

Bankiert duurzaam:

FAQ items aan het laden...

Social media

Bedrijfsinfo

Alle tarieven zijn exclusief BTW. BTW-nr.: NL001416788B19 KvK-nr.: 54280753 Alle bedrijfsinformatie

WEBCOMP online media

Erasmuslaan 177, 8024 DA, ZWOLLE
06-42600576

Alle contactgegevens