LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Website laten maken? Kies voor WEBCOMP online media uit Zwolle!

Projecten

Website

Hoveniersbedrijf & Tuincentrum Johan van Dijk

Doel van de nieuwe website: Meer bekendheid geven aan het hoveniersbedrijf, maar met name aan het tuincentrum. Doelgroep: particulieren en bedrijven uit de regio Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis.

De website moet een belangrijk communicatiemiddel worden voor het delen van advies; tips over verzorging en gebruik van professionele tuinmiddelen in het hoveniersbedrijf en verkoop in het tuincentrum.

De website geeft vanuit de startpagina (home) duidelijk de twee hoofdactiviteiten weer; hoveniersbedrijf en tuincentrum. Er is een foto als achtergrond gekozen voor de startpagina, die overigens van tijd tot tijd gewijzigd zal worden. Als slogan heb ik voor de website van dit bedrijf gekozen: Johan van Dijk brengt groen dichtbij!

Omdat deze klant graag ondersteuning wil in het inhoudelijk opzetten, invullen en actualiseren van de website, hebben ze als extra optie “contentbeheer” toegevoegd aan het basis serviceabonnement. Deze klant heeft daarmee ook het maken van foto’s voor op de website aan mij uitbesteed.

Met de sprekende foto's en de frisgroene kleuren van de website geeft dit bedrijf ook online haar passie voor tuinieren duidelijk weer.


alle projecten

Social Media

Informatie

WebAdventure
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Alle tarieven en bedragen zijn in euro's en exclusief BTW.

Contactgegevens

WEBCOMP online media
Newtonweg 1
8013 RD  Zwolle
06-42600576


KvK-nr.: 54280753

© 2019 WEBCOMP online media | home | introductie | bedrijfsinfo | disclaimer | algemene voorwaarden | privacyverklaring