LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Website laten maken? Kies voor WEBCOMP online media uit Zwolle!
 

Projecten

Website

Bloembinderij De Vuurdoorn

De website van Bloembinderij De Vuurdoorn uit Zwolle was sterk verouderd, ook qua inhoud. Daarom was het tijd voor een nieuwe website. Het moest een fleurige en kleurige website worden en eenvoudig te actualiseren zijn.

Samen hebben we gekozen voor een moderne, maar fleurige lay-out, waarbij met name de homepagina “de bloemetjes buiten moet zetten”. Het kiezen van de juiste kleurcombinatie viel nog niet mee. De gekozen tekstkleur moeten passen bij het bestaande logo, maar ook goed leesbaar zijn op de achtergrondkleur. Uiteindelijk gaf de combinatie met de contrastkleur oranje de doorslag. En laat deze oranje-tint nu ook de kleur zijn van de bessen van de Vuurdoornstruik…

De website is inmiddels online en kan geactualiseerd worden met het CMS WappTools. Ook kunnen websitebezoekers bloemwerk bestellen en online betalingen doen via de webwinkel. Als maatwerk is in de webwinkel een functie ontwikkeld waarmee gerelateerde artikelen (zoals kaartjes, lint, etc.) automatisch bijbesteld kunnen worden.


alle projecten

Gratis advies

Schrijf je vrijblijvend in voor het maandelijkse infobulletin met adviezen en nieuwtjes, dan ontvang je ook het boek "Succesvol Online" gratis als PDF bestand!

meer info

Social Media

Contactgegevens

WEBCOMP online media
Kranenburgweg 8b
8024 AC  Zwolle
06-42600576


KvK-nr.: 54280753

© 2017 WEBCOMP online media | home | introductie | bedrijfsinfo | disclaimer