LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Website laten maken? Kies voor WEBCOMP online media uit Zwolle!

Referenties

Hier kun je enkele reacties van mijn klanten lezen. Het zijn referenties van lopende projecten en (eenmalige) uitgevoerde projecten.

Voor onderstaande en andere klanten heb ik verschillende projecten uitgevoerd.

meer info

Klanten aan het woord

Jos de Beer

Jos de Beer

Dierenkliniek De Beer - Zwolle

"Ik ben erg tevreden over het contact met Rudy en de werkzaamheden die hij voor ons heeft uitgevoerd. Als dierenarts is je eerste taak (en liefde) natuurlijk het onderzoeken en behandelen van dieren en niet zozeer de ICT. Ik heb Rudy gevraagd een modernere, nieuwe website voor ons te maken. Hij heeft samen met mij gezocht naar wat we belangrijk vinden en ook welke visie en drive er is om een dierenkliniek te hebben en draaien. Hij heeft dat allemaal bij elkaar gebracht en in een hele mooie, nieuwe website gegoten. Wij zijn er erg blij mee. Ik zou WEBCOMP dus absoluut aan anderen willen aanraden!"

team - CGJO

Kasper van Helden (links op de foto)

Christelijke Gereformeerde Jeugdwerk Organisatie - Apeldoorn

"Ons werkveld is nogal dynamisch en onze organisatie in ontwikkeling. Het is voor ons erg handig dat we met het serviceabonnement onze website zonder extra kosten op elk moment kunnen laten aanpassen. De website groeit zo met ons mee en blijft passen bij onze organisatie."

Iris Van Otterloo-Broekhuis - Bloembinderij De Vuurdoorn

Iris van Otterloo-Broekhuis

Bloembinderij De Vuurdoorn - Zwolle

"Rudy heeft naar goed overleg een mooie website voor ons gemaakt. Vooral de prettige samenwerking en luisterend oor hebben geleid tot dit mooie resultaat. Erg fijn dat onze website zelf te actualiseren is via het CMS WappTools. Vriendelijk in gebruik, makkelijk zelf aan te passen. Ook het veranderen en wijzigen van foto's is prima te doen! En lukt het niet is er altijd een passend advies van Rudy, super! Kortom: Wij zijn zeer tevreden!"

Ellen Altena & Jacolien van Dijk - Hoveniersbedrijf & Tuincentrum Johan van Dijk

Ellen Altena & Jacolien van Dijk

Hoveniersbedrijf & Tuincentrum Johan van Dijk - Genemuiden

"Heel ontspannen, open en in ‘gewone’ taal verliep het eerste gesprek met Rudy. Hierna is een opzet gemaakt voor de website en heeft Rudy ook foto's voor ons gemaakt. Wat heel prettig is, is dat het CMS WappTools om onze website te actualiseren, heel gebruiksvriendelijk is. Maar het is ook fijn, dat wanneer dat nodig is, we dit ook volledig aan Rudy kunnen overlaten! We zijn we erg blij dat WEBCOMP online media op ons pad kwam. Omdat er goed naar onze wensen is geluisterd en we nu een frisse, nieuwe site hebben voor een heel redelijke prijs!"

Wim Eikelboom - A Rocha Zwolle

Wim Eikelboom

A Rocha Zwolle

"Rudy heeft een aansprekende videoclip gemaakt voor natuurwerkgroep A Rocha Zwolle. Het filmpje geeft een goed beeld van de sfeer en de activiteiten die we organiseren. Rudy is erg betrokken in zijn werk; hij stelt duidelijke afspraken op prijs en is accuraat."

Hildert Inkelaar - Bloemengalerie 't Kerkbrugje

Hildert Inkelaar

Bloemengalerie 't Kerkbrugje - Zwolle

"Rudy kwam met voorstellen voor een nieuwe site en prima advies, in 'gewone mensentaal'. Maatwerk oplossingen tegen een redelijk tarief. Ook een groot deel van de foto’s heeft hij bij ons in de zaak gemaakt en geplaatst. Zijn passie voor bloemen en planten komt hierin duidelijk naar voren! Kortom een hele prettige service en persoonlijke samenwerking. Ik voel mij niet meer die lastige persoon die niet met zijn eigen website overweg kan!"

Robert Vahl - Prévu bewind en beheer

Robert Vahl

Prévu bewind en beheer - Zwolle

"Wat Rudy tijdens ons eerste gesprek liet zien aan mogelijkheden en opties sprak mij zeer aan. Al snel werd de website een feit. Rudy heeft een eigen content management systeem ontwikkeld en dat werkt wat mij betreft prima. Kortom ik ben zeer tevreden over mijn mooie website."

Jan Souman - Kwekerij Souman

Jan Souman

Kwekerij Souman - Hattem

"Wij hebben door Rudy een video verslag laten maken van onze zomermarkt. In 5 minuten hebben wij doorgesproken hoe het moest worden. Zo kon ik mij bezig houden met mijn klanten en planten verkoop. Rudy heeft snel en efficiënt een mooie video opgeleverd."

Bert Veurink - TotaalSupport B.V.

Bert Veurink

TotaalSupport B.V. - Zwolle

"Vanwege de goede relatie met de bouwer van onze oorspronkelijke website, werd voor de bouw van de nieuwe website opnieuw gekozen voor WEBCOMP. Rudy heeft in goede samenwerking met ons, ook dit keer een website opgeleverd die ons bedrijf zakelijk en helder neerzet. Wij zijn zeer tevreden met dit prachtige eindresultaat!"

Arjan Elsinga - ReVerz advies

Arjan Elsinga

ReVerz advies - Zwolle

"Ik ben zeer tevreden over de diensten en de verleende service. Rudy is betrokken en vakkundig. Ik kan hem van harte aanbevelen!"

Lammert de Wit - PERIOS Technische Dienstverlening

Lammert de Wit

PERIOS Technische Dienstverlening - Wapenveld

"De overstap naar WEBCOMP verliep vlekkeloos, nadat Rudy eerst een keurige website had gebouwd. Ook de e-mail adressen gingen mee over, omdat die aan de domeinnaam gekoppeld zijn. Ook dat verliep zonder problemen en het mailverkeer werkte vrijwel direct weer."

Bert Veurink - Stichting Stadsherstel Zwolle

Bert Veurink

Stichting Stadsherstel Zwolle

"SSZ is op zoek gegaan naar een betrouwbare partij, die de webommunicatie voor hen op adequate wijze zou kunnen verzorgen en zou kunnen bijhouden. SSZ is daarbij uitgekomen bij WEBCOMP uit Zwolle. Rudy heeft zorgvuldig geluisterd naar onze wensen en heeft deze vertaald naar een moderne website. WEBCOMP zal de komende jaren SSZ ondersteunen met haar aanvullende diensten, om zo ons digitale communicatiekanaal up-to-date te houden."

Jeroen Luth - Juwelier Jeroen Luth

Jeroen Luth

Juwelier Jeroen Luth – Hasselt

"Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe website. De webapplicaties van het CMS WappTools zijn handig en gemakkelijk in gebruik. Zelfs voor een leek als ik. Na 1 keer uitleggen snapte ik precies hoe het werkt. Ook het toevoegen van afbeeldingen is eenvoudig te doen."

Social Media

Informatie

WebAdventure
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Alle tarieven en bedragen zijn in euro's en exclusief BTW.
BTW-nr.: NL001416788B19
KvK-nr.: 54280753

Contactgegevens

WEBCOMP online media
Willemsvaart 16B
8019 AB  ZWOLLE
CityOffice | kamer 1.09
06-42600576

© 2020 WEBCOMP online media | home | introductie | bedrijfsinfo | disclaimer | algemene voorwaarden | privacyverklaring