LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Website laten maken? Kies voor WEBCOMP online media uit Zwolle!
 

Referenties

Hier kun je enkele reacties van mijn klanten lezen. Het zijn referenties van lopende projecten en (eenmalige) uitgevoerde projecten.

Voor onderstaande en andere klanten heb ik verschillende projecten uitgevoerd.

meer info

Klanten aan het woord

team - CGJO

Kasper van Helden (links op de foto)

Christelijke Gereformeerde Jeugdwerk Organisatie - Apeldoorn

"Ons werkveld is nogal dynamisch en onze organisatie in ontwikkeling. Het is voor ons erg handig dat we met het serviceabonnement onze website zonder extra kosten op elk moment kunnen laten aanpassen. De website groeit zo met ons mee en blijft passen bij onze organisatie."

Iris Van Otterloo-Broekhuis - Bloembinderij De Vuurdoorn

Iris Van Otterloo-Broekhuis

Bloembinderij De Vuurdoorn - Zwolle

"Rudy heeft naar goed overleg een mooie website voor ons gemaakt. Vooral de prettige samenwerking en luisterend oor hebben geleid tot dit mooie resultaat. Erg fijn dat onze website zelf te actualiseren is via het CMS WappTools. Vriendelijk in gebruik, makkelijk zelf aan te passen. Ook het veranderen en wijzigen van foto's is prima te doen! En lukt het niet is er altijd een passend advies van Rudy, super! Kortom: Wij zijn zeer tevreden!"

Ellen Altena & Jacolien van Dijk - Hoveniersbedrijf & Tuincentrum Johan van Dijk

Ellen Altena & Jacolien van Dijk

Hoveniersbedrijf & Tuincentrum Johan van Dijk - Genemuiden

"Heel ontspannen, open en in ‘gewone’ taal verliep het eerste gesprek met Rudy. Hierna is een opzet gemaakt voor de website en heeft Rudy ook foto's voor ons gemaakt. Wat heel prettig is, is dat het systeem WappTools om onze website te actualiseren, heel gebruiksvriendelijk is. Maar het is ook fijn, dat wanneer dat nodig is, we dit ook volledig aan Rudy kunnen overlaten! We zijn we erg blij dat WEBCOMP online media op ons pad kwam. Omdat er goed naar onze wensen is geluisterd en we nu een frisse, nieuwe site hebben voor een heel redelijke prijs!"

Wim Eikelboom - A Rocha Zwolle

Wim Eikelboom

A Rocha Zwolle

"Rudy heeft een aansprekende videoclip gemaakt voor natuurwerkgroep A Rocha Zwolle. Het filmpje geeft een goed beeld van de sfeer en de activiteiten die we organiseren. Rudy is erg betrokken in zijn werk; hij stelt duidelijke afspraken op prijs en is accuraat."

Hildert Inkelaar - Bloemengalerie 't Kerkbrugje

Hildert Inkelaar

Bloemengalerie 't Kerkbrugje - Zwolle

"Rudy kwam met voorstellen voor een nieuwe site en prima advies, in 'gewone mensentaal'. Maatwerk oplossingen tegen een redelijk tarief. Ook een groot deel van de foto’s heeft hij bij ons in de zaak gemaakt en geplaatst. Zijn passie voor bloemen en planten komt hierin duidelijk naar voren! Kortom een hele prettige service en persoonlijke samenwerking. Ik voel mij niet meer die lastige persoon die niet met zijn eigen website overweg kan!"

Robert Vahl - Prévu bewind en beheer

Robert Vahl

Prévu bewind en beheer - Zwolle

"Wat Rudy tijdens ons eerste gesprek liet zien aan mogelijkheden en opties sprak mij zeer aan. Al snel werd de website een feit. Rudy heeft een eigen content management systeem ontwikkeld en dat werkt wat mij betreft prima. Kortom ik ben zeer tevreden over mijn mooie website."

Jan Souman - Kwekerij Souman

Jan Souman

Kwekerij Souman - Hattem

"Wij hebben door Rudy een video verslag laten maken van onze zomermarkt. In 5 minuten hebben wij doorgesproken hoe het moest worden. Zo kon ik mij bezig houden met mijn klanten en planten verkoop. Rudy heeft snel en efficiënt een mooie video opgeleverd."

Bert Veurink - TotaalSupport B.V.

Bert Veurink

TotaalSupport B.V. - Zwolle

"Vanwege de goede relatie met de bouwer van onze oorspronkelijke website, werd voor de bouw van de nieuwe website opnieuw gekozen voor WEBCOMP. Rudy heeft in goede samenwerking met ons, ook dit keer een website opgeleverd die ons bedrijf zakelijk en helder neerzet. Wij zijn zeer tevreden met dit prachtige eindresultaat!"

Arjan Elsinga - ReVerz advies

Arjan Elsinga

ReVerz advies - Zwolle

"Ik ben zeer tevreden over de diensten en de verleende service. Rudy is betrokken en vakkundig. Ik kan hem van harte aanbevelen!"

Lammert de Wit - PERIOS Technische Dienstverlening

Lammert de Wit

PERIOS Technische Dienstverlening - Wapenveld

"De overstap naar WEBCOMP verliep vlekkeloos, nadat Rudy eerst een keurige website had gebouwd. Ook de e-mail adressen gingen mee over, omdat die aan de domeinnaam gekoppeld zijn. Ook dat verliep zonder problemen en het mailverkeer werkte vrijwel direct weer."

Bert Veurink - Stichting Stadsherstel Zwolle

Bert Veurink

Stichting Stadsherstel Zwolle

"SSZ is op zoek gegaan naar een betrouwbare partij, die de webommunicatie voor hen op adequate wijze zou kunnen verzorgen en zou kunnen bijhouden. SSZ is daarbij uitgekomen bij WEBCOMP uit Zwolle. Rudy heeft zorgvuldig geluisterd naar onze wensen en heeft deze vertaald naar een moderne website. WEBCOMP zal de komende jaren SSZ ondersteunen met haar aanvullende diensten, om zo ons digitale communicatiekanaal up-to-date te houden."

Jennifer Koopmans - Best Brands & Second Hand

Jennifer Koopmans

Best Brands & Second Hand - Kampen

"Voor mij is het belangrijk dat ik de mogelijkheid heb om de website zelf te beheren, maar indien ik hier geen tijd voor heb, tevens de mogelijkheid heb om de site aan te laten passen door een professional. Ik ben prima voorgelicht en Rudy draagt zelf ook oplossingen en ideeën aan. Rudy heeft verstand van zaken, is punctueel en komt zijn afspraken na. Tevens is alles transparant en overzichtelijk. Kortom... zeer aan te bevelen!"

Jeroen Luth - Juwelier Jeroen Luth

Jeroen Luth

Juwelier Jeroen Luth – Hasselt

"Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe website. De webapplicaties van WappTools zijn handig en gemakkelijk in gebruik. Zelfs voor een leek als ik. Na 1 keer uitleggen snapte ik precies hoe het werkt. Ook het toevoegen van afbeeldingen is eenvoudig te doen."

Gratis advies

Schrijf je vrijblijvend in voor het maandelijkse infobulletin met adviezen en nieuwtjes, dan ontvang je ook het boek "Succesvol Online" gratis als PDF bestand!

meer info

Social Media

Contactgegevens

WEBCOMP online media
Kranenburgweg 8b
8024 AC  Zwolle
06-42600576


KvK-nr.: 54280753

© 2017 WEBCOMP online media | home | introductie | bedrijfsinfo | disclaimer