LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Website laten maken? Kies voor WEBCOMP online media uit Zwolle!
 

Succesvol Online

Adviezen voor doeltreffende websites

Tijdens gesprekken die ik heb met website eigenaren constateer ik vaak dezelfde problemen met hun websites. Verder zie ik geregeld websites waarbij blijkbaar niet goed is nagedacht over de opzet en de structuur tijdens het maken van een website. Ook de mogelijkheden voor het toepassen van content zoals foto’s en online video ontbreken regelmatig.

Dit heeft tot gevolg dat er wel een website online is, maar dat deze zijn doel totaal mist. Bezoekers van de website haken af omdat de website niet aansluit bij de zoekvraag of de website spreekt de doelgroep visueel niet aan.

In het boek "Succesvol Online" wil ik graag voor enkele problemen een oplossing aanbieden. Het boek geeft je adviezen voor doeltreffende websites.

Vul het onderstaande aanmeldformulier in en je ontvangt het boek "Succesvol Online" gratis via het opgegeven mailadres. Verder ontvang je ook nog eens 4 keer per jaar gratis een nieuwsbrief met aanvullende adviezen, tips en nieuws op het gebied van online media.Je kunt ook eventueel een mail sturen met je gegevens naar: .

Met het aanvragen ga je ermee akkoord dat je persoonlijke gegevens ten behoeve van het toezenden van digitale informatie geregistreerd worden bij WEBCOMP. Je persoonlijke gegevens worden (m.u.v. MailChimp) niet met derden gedeeld.

Succesvol Online - adviezen voor doeltreffende websites

Gratis advies

Schrijf je vrijblijvend in voor het maandelijkse infobulletin met adviezen en nieuwtjes, dan ontvang je ook het boek "Succesvol Online" gratis als PDF bestand!

meer info

Social Media

Contactgegevens

WEBCOMP online media
Esdoornstraat 3
8021 WB  Zwolle
06-42600576


KvK-nr.: 54280753

© 2018 WEBCOMP online media | home | introductie | bedrijfsinfo | disclaimer