LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Website, webwinkel of online reserveringssysteem laten bouwen? Kies voor WEBCOMP online media uit Zwolle!
 

Website

Wil je als ondernemer of organisatie met een website beginnen? Een website die er visueel goed uit ziet, actueel en effectief is? Heb je al een website, maar ben je niet tevreden over de opzet of wil je deze uitbreiden met een eigen webwinkel of online reserveringssysteem? Graag help ik je om samen een doeltreffende website te ontwikkelen, die past bij jouw wensen, doel en doelgroep. En met een serviceabonnement kies je voor een duurzame website, ben je prijsbewust en verzekerd van proactief advies!

Perfect en doelgericht

Wil je een doeltreffende website met een mooie uitstraling? Heb je een webwinkel of online reserveringssysteem nodig op je website? Op maat gemaakt en duurzaam? Er zeker van zijn dat je website keurig wordt opgeleverd en ook in de toekomst is zoals hij hoort te zijn? Dan is een website met een serviceabonnement van WEBCOMP online media echt iets voor jou!

Prijsbewust en top service

Met een serviceabonnement betaal je geen extra bouwkosten; dus geen grote investering maar wel snel online! Voor een vast laag bedrag per maand heb je een duurzame website. Duurzaam, omdat veranderingen in content, een andere huisstijl of een uitbreiding met een nieuwe functionaliteit geen enkel probleem is. Geen tijd en geld verspillen om je website elke 2-3 jaar helemaal te vervangen door een nieuwe website!

Laat je bovendien het goed online presenteren van je onderneming of organisatie graag aan een expert over, zodat je zelf tijd hebt voor andere zaken? Wil je daarom een uitstekende service en stel je een proactieve houding op prijs?

Neem dan contact met mij op voor vrijblijvend advies en/of de tarieven.

foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
foto slider
Serviceabonnement website

Serviceabonnement website

Prijsbewust

Met een serviceabonnement heb je voor een vast laag bedrag per maand een kwalitatief hoogwaardige website, inclusief domeinnaam, webhosting en mailadressen. Je betaalt geen extra bouwkosten; dus geen grote investering maar wel snel online! Gewoon een vast bedrag per maand. En daarmee is alles, maar dan ook echt alles, geregeld!

Duurzaam

Het serviceabonnement is inclusief technische en/of grafische design aanpassingen! Dus op elk moment kan op jouw verzoek je website aangepast of vernieuwd worden! Zonder extra kosten altijd een website zoals jij die wilt! En wanneer je (later) extra maatwerkfunctionaliteiten wilt, dan kan dat altijd ingebouwd worden.

Service

Uiteraard kun je zelf je wensen kenbaar maken, maar je ontvangt ook gratis proactief advies voor eventuele technische en functionele verbeteringen op basis van nieuwe technologieën en trends. Nadat je akkoord hebt gegeven, zullen de voorgestelde aanpassingen kosteloos doorgevoerd worden!

Maatwerk

Je bepaalt zelf hoe de website er uit gaat zien, met een design helemaal volgens jouw wensen en/of huisstijl. Voor het opzetten en inhoudelijk actueel houden van je website kun je gebruik maken van het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem: WappTools. Dit is een maatwerk systeem en heeft als grootste voordeel dat je ook wensen voor verbeteringen in dit beheersysteem kunt aangeven. Het onderhoud aan WappTools is dus ook inbegrepen.

Contentbeheer

Wanneer je het opzetten en/of inhoudelijk actualiseren van je website (gedeeltelijk) wilt uitbesteden, dan kan dat ook. Hierbij kunnen op jouw verzoek werkzaamheden voor het contentbeheer uitgevoerd worden. Maar ook hierbij ontvang je gratis advies voor verbeteringen door middel van een periodieke “content scan”. Daarbij speelt de vindbaarheid van je website in zoekmachines ook een grote rol.

Contentbeheer

Wanneer je het inhoudelijk actualiseren van je website (gedeeltelijk) wilt uitbesteden, dan kan dat ook. Hierbij kunnen op jouw verzoek werkzaamheden voor het contentbeheer uitgevoerd worden. Hierbij ontvang je gratis advies voor verbeteringen door middel van een periodieke "content scan". Daarbij speelt de vindbaarheid van je website in zoekmachines ook een grote rol. Ook kan ik voor je website foto's en/of een online video maken.Het uitbesteden van dit contentbeheer is ook mogelijk wanneer je website niet door mij is gemaakt! Dit is mogelijk met een overeenkomst "Contentmanagement".

meer info

Gratis advies

Schrijf je vrijblijvend in voor het maandelijkse infobulletin met adviezen en nieuwtjes, dan ontvang je ook het boek "Succesvol Online" gratis als PDF bestand!

meer info

Social Media

Contactgegevens

WEBCOMP online media
Kranenburgweg 8b
8024 AC  Zwolle
06-42600576


KvK-nr.: 54280753

© 2017 WEBCOMP online media | home | introductie | bedrijfsinfo | disclaimer