LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Website laten maken? Kies voor WEBCOMP online media uit Zwolle!
 

Bedrijfsinfo

WEBCOMP online media

KvK-nr.: 54280753

WEBCOMP online media is een eenmanszaak, gevestigd in Zwolle en staat sinds 2 januari 2012 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 54280753.

Algemene Voorwaarden

WEBCOMP online media helpt je op het gebied van websites, video en fotopresentaties op internet. Je kunt bij mij niet alleen terecht voor het laten bouwen van een website met responsive webdesign. Ook voor ondersteuning in contentbeheer, het maken van foto's en een online video bied ik diensten aan.

WEBCOMP online media

Het logo van WEBCOMP online media staat als symbool voor mijn werk en mijn visie. Als webdeveloper gebruik ik de tekens < en > in het programmeren van webpagina's. Deze komen bijvoorbeeld voor in de technische elementen <html> en </p>.

De wereldbol staat in de automatisering bekend als icoon voor internet. Samen met het < en > teken staat dit in mijn logo voor een "oog". Met mijn technische kennis maak ik online media creatief zichtbaar. Daarnaast visualiseert de wereldbol mijn aandacht en respect voor alles wat leeft op aarde.

Gratis advies

Schrijf je vrijblijvend in voor het maandelijkse infobulletin met adviezen en nieuwtjes, dan ontvang je ook het boek "Succesvol Online" gratis als PDF bestand!

meer info

Social Media

Contactgegevens

WEBCOMP online media
Kranenburgweg 8b
8024 AC  Zwolle
06-42600576


KvK-nr.: 54280753

© 2017 WEBCOMP online media | home | introductie | bedrijfsinfo | disclaimer