Referenties

Christelijke Gereformeerde Kerk – Zwolle

“WEBCOMP heeft voor ons de webapp WebAdventure geïntroduceerd. Inmiddels meerdere spellen/quizvormen aangemaakt met deze webapp. Ook wanneer je op afstand samen een spel wilt spelen is de online applicatie WebAdventure een uitkomst.

Als je er een beetje handig mee wordt, kun je er steeds mooiere spelvormen mee maken. De personen die de spellen spelen zijn enthousiast. Iedereen kan vanaf zijn/haar eigen telefoon meespelen op de tijd die voor hem/haar het beste uitkomt.

Bij vragen reageert Rudy vaak snel. Dat is prettig. Zo links en rechts nog wel wat verbeterpuntjes gevonden en wat suggesties gedaan voor uitbreiding van functionaliteit. Maar al met al een mooie tool!”


Thijs Warnaar

Bloemengalerie ’t Kerkbrugje – Zwolle

“Al meer dan vijf jaar geleden heeft Rudy Strijker van WEBCOMP online media, de website van Bloemengalerie ‘t Kerkbrugje gebouwd en beheerd, altijd met grote vakkundigheid en naar onze tevredenheid.

Zoals we van Rudy gewend zijn blijft hij continu de technische ontwikkelingen volgen en gebruiken, zo ook nu hij met onze website is overgestapt naar het CMS WordPress.

Hij heeft in overleg met ons een geheel nieuwe website ontwikkeld, voorzien van de nieuwste technieken en een nieuwe ‘grafische look’. Wij zijn wederom erg tevreden met het resultaat, de site van Bloemengalerie ‘t Kerkbrugje is prettig om te bezoeken. Het aantal bezoekers en bestellingen is de laatste weken beduidend toegenomen, kortom, tevreden en klaar voor de toekomst!

Dank je wel, Rudy!”


Hildert Inkelaar

Dierenkliniek De Beer – Zwolle