Referenties

Christelijke Gereformeerde Kerk – Zwolle

“WEBCOMP heeft voor ons de webapp WebAdventure geïntroduceerd. Inmiddels meerdere spellen/quizvormen aangemaakt met deze webapp. Ook wanneer je op afstand samen een spel wilt spelen is de online applicatie WebAdventure een uitkomst.

Als je er een beetje handig mee wordt, kun je er steeds mooiere spelvormen mee maken. De personen die de spellen spelen zijn enthousiast. Iedereen kan vanaf zijn/haar eigen telefoon meespelen op de tijd die voor hem/haar het beste uitkomt.

Bij vragen reageert Rudy vaak snel. Dat is prettig. Zo links en rechts nog wel wat verbeterpuntjes gevonden en wat suggesties gedaan voor uitbreiding van functionaliteit. Maar al met al een mooie tool!”


Thijs Warnaar

Bloemengalerie ’t Kerkbrugje – Zwolle

“Al meer dan vijf jaar geleden heeft Rudy Strijker van WEBCOMP online media, de website van Bloemengalerie ‘t Kerkbrugje gebouwd en beheerd, altijd met grote vakkundigheid en naar onze tevredenheid.

Zoals we van Rudy gewend zijn blijft hij continu de technische ontwikkelingen volgen en gebruiken, zo ook nu hij met onze website is overgestapt naar het CMS WordPress.

Hij heeft in overleg met ons een geheel nieuwe website ontwikkeld, voorzien van de nieuwste technieken en een nieuwe ‘grafische look’. Wij zijn wederom erg tevreden met het resultaat, de site van Bloemengalerie ‘t Kerkbrugje is prettig om te bezoeken. Het aantal bezoekers en bestellingen is de laatste weken beduidend toegenomen, kortom, tevreden en klaar voor de toekomst!

Dank je wel, Rudy!”


Hildert Inkelaar

Dierenkliniek De Beer – Zwolle

“Als dierenarts is je eerste taak (en liefde) natuurlijk het onderzoeken en behandelen van dieren en niet zozeer de ICT. Ik heb Rudy gevraagd een modernere, nieuwe website voor ons te maken. Hij heeft samen met mij gezocht naar wat we belangrijk vinden en wat onze visie is. Hij heeft dat allemaal bij elkaar gebracht en in een hele mooie, nieuwe website gegoten. Wij zijn er erg blij mee. Ik zou WEBCOMP dus absoluut aan anderen willen aanraden!”


Jos de Beer

Christelijke Gereformeerde Jeugdwerk Organisatie – Apeldoorn

“Ons werkveld is nogal dynamisch en onze organisatie in ontwikkeling. Het is voor ons erg handig dat we met het serviceabonnement onze website zonder extra kosten op elk moment kunnen laten aanpassen. De website groeit zo met ons mee en blijft passen bij onze organisatie.”


Kasper van Helden (links op de foto)

Hoveniersbedrijf & Tuincentrum Johan van Dijk – Genemuiden

“Heel ontspannen, open en in ‘gewone’ taal verliep het eerste gesprek met Rudy. Hierna is een opzet gemaakt voor de website en heeft Rudy ook foto’s voor ons gemaakt.
Wat heel prettig is dat we met het CMS WordPress onze website kunnen actualiseren. Maar het is ook fijn, dat wanneer dat nodig is, we dit ook volledig aan Rudy kunnen overlaten!
We zijn we erg blij dat WEBCOMP online media op ons pad kwam. Omdat er goed naar onze wensen is geluisterd en we nu een frisse, nieuwe site hebben voor een heel redelijke prijs!”


Ellen Altena & Jacolien van Dijk

Prévu bewind en beheer – Zwolle

“Wat Rudy tijdens ons eerste gesprek liet zien aan mogelijkheden en opties sprak mij zeer aan. Al snel werd de website
een feit. Rudy heeft een eigen content management systeem ontwikkeld en dat werkt wat mij betreft prima.
Kortom ik ben zeer tevreden over mijn mooie website.”


Robert Vahl

Bloembinderij De Vuurdoorn – Zwolle

“Rudy heeft naar goed overleg een mooie website voor ons gemaakt. Vooral de prettige samenwerking en luisterend oor hebben geleid tot dit mooie resultaat.
Erg fijn dat onze website zelf te actualiseren is via het CMS WappTools. Vriendelijk in gebruik, makkelijk zelf aan te passen. Ook het veranderen en wijzigen van foto’s is prima te doen!
En lukt het niet is er altijd een passend advies van Rudy, super! Kortom: Wij zijn zeer tevreden!”


Iris van Otterloo-Broekhuis

TotaalSupport B.V. – Zwolle

“Vanwege de goede relatie met de bouwer van onze oorspronkelijke website, werd voor de bouw van de nieuwe website opnieuw
gekozen voor WEBCOMP. Rudy heeft in goede samenwerking met ons, ook dit keer een website opgeleverd die ons bedrijf
zakelijk en helder neerzet. Wij zijn zeer tevreden met dit prachtige eindresultaat!”


Bert Veurink

PERIOS Technische Dienstverlening – Wapenveld

“De overstap naar WEBCOMP verliep vlekkeloos, nadat Rudy eerst een keurige website had gebouwd. Ook de e-mail adressen
gingen mee over, omdat die aan de domeinnaam gekoppeld zijn. Ook dat verliep zonder problemen en het mailverkeer werkte
vrijwel direct weer.”


Lammert de Wit

FAQ items aan het laden...

Social media

Bedrijfsinfo

Alle tarieven zijn exclusief BTW.
BTW-nr.: NL001416788B19
KvK-nr.: 54280753
Alle bedrijfsinformatie

WEBCOMP online media

Burg. Pastoorstraat 70, 7946 BB Wanneperveen
06-42600576

Alle contactgegevens