Kennisbank WEBCOMP online media: Wat is een internetbrowser?

Wat is een internetbrowser?

Dit is een programma of app op je computer of mobiel apparaat, waarmee je op het internet kunt komen. Er zijn verschillende “merken” browsers. Enkele voorbeelden zijn Internet Explorer, Edge, Mozilla Firefox, Opera en Safari. Op je mobiele telefoon staat vaak al een standaard internetbrowser geďnstalleerd. Maar je kunt ook een andere browser als app op je telefoon zetten.

meer advies nodig?

Gratis advies

Ga ook succesvol online!

Ontvang adviezen, tips, nieuws en het gratis boek "Succesvol Online" in je mailbox.

meer info

Succesvol Online - adviezen voor doeltreffende websites
terug

Gratis advies

Ontvang adviezen, tips, nieuws en het gratis boek "Succesvol Online" in je mailbox.

meer info

Social Media

Informatie

WebAdventure
WappTools
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Alle tarieven en bedragen zijn in euro's en exclusief BTW.

Contactgegevens

WEBCOMP online media
Esdoornstraat 3
8021 WB  Zwolle
06-42600576

KvK-nr.: 54280753

© 2018 WEBCOMP online media | home | introductie | bedrijfsinfo | disclaimer | algemene voorwaarden | privacyverklaring