Kennisbank WEBCOMP online media: Wat is een internetbrowser?

Wat is een internetbrowser?

Dit is een programma of app op je computer of mobiel apparaat, waarmee je op het internet kunt komen. Er zijn verschillende “merken” browsers. Enkele voorbeelden zijn Internet Explorer, Edge, Mozilla Firefox, Opera en Safari. Op je mobiele telefoon staat vaak al een standaard internetbrowser geďnstalleerd. Maar je kunt ook een andere browser als app op je telefoon zetten.

Gratis advies

Ga ook succesvol online!

In een gratis en vrijblijvend gesprek ontvang je van mij adviezen en tips. Samen kunnen we bekijken wat jouw problemen en/of wensen zijn. Ik zal aangeven welke oplossingen het beste bij jouw situatie pasen.

WEBCOMP online media
Willemsvaart 16B
8019 AB  ZWOLLE
CityOffice | kamer 1.09