Kennisbank

Wat is een internetbrowser?

Dit is een programma of app op je computer of mobiel apparaat, waarmee je op het internet kunt komen. Er zijn verschillende “merken” browsers. Enkele voorbeelden zijn Internet Explorer, Edge, Mozilla Firefox, Opera en Safari. Op je mobiele telefoon staat vaak al een standaard internetbrowser geïnstalleerd. Maar je kunt ook een andere browser als app op je telefoon zetten.

terug

Gratis advies

Meer weten? In een gratis en vrijblijvend gesprek ontvang je van mij adviezen en tips. Samen kunnen we jouw vragen, problemen en/of wensen bespreken. Ik zal aangeven welke oplossingen het beste bij jouw situatie passen.

maak een afspraak
Loading...

Social media

Bedrijfsinfo

Alle tarieven zijn exclusief BTW.
BTW-nr.: NL001416788B19
KvK-nr.: 54280753
Alle bedrijfsinformatie

WEBCOMP online media

Willemsvaart 16B, 8019 AB, ZWOLLE

Alle contactgegevens