Kennisbank WEBCOMP online media: Wat is een URL?

Wat is een URL?

Boven aan in je internetbrowser tref je een invulveld aan, dit wordt ook wel url-balk genoemd. Dit is de plek waar je een internetadres of url invult, bijvoorbeeld “www.webcomp.nl”.

Een url is dus het internetadres wat ingevuld kan worden om een bepaalde website, pagina of document op het internet te openen. Een van de belangrijkste kenmerken hierbij is dat er altijd een domeinnaam in een url is opgenomen. Bijvoorbeeld “webcomp.nl” in de url; “https://webcomp.nl/contact” of “https://webcomp.nl/docs/algemene_voorwaarden.pdf”.

meer advies nodig?

Gratis advies

Ga ook succesvol online!

Ontvang adviezen, tips, nieuws en het gratis boek "Succesvol Online" in je mailbox.

meer info

Succesvol Online - adviezen voor doeltreffende websites
terug

Gratis advies

Ontvang adviezen, tips, nieuws en het gratis boek "Succesvol Online" in je mailbox.

meer info

Social Media

Informatie

WebAdventure
WappTools
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Alle tarieven en bedragen zijn in euro's en exclusief BTW.

Contactgegevens

WEBCOMP online media
Esdoornstraat 3
8021 WB  Zwolle
06-42600576

KvK-nr.: 54280753

© 2018 WEBCOMP online media | home | introductie | bedrijfsinfo | disclaimer | algemene voorwaarden | privacyverklaring