Kennisbank WEBCOMP online media: Wat is POP3?

Wat is POP3?

Wanneer je het mailprogramma instelt op POP3 (Post Office Protocol) heb je de mogelijkheid om je mails allemaal te kopiėren en op de hostingserver te laten staan of ze allemaal naar je apparaat te halen en op de server te verwijderen.

Wanneer je op meerdere apparaten een mailprogramma gebruikt, kun je bijvoorbeeld op het ene apparaat, bijvoorbeeld je mobiele telefoon, POP3 instellen waarmee je de mails alleen inleest en op de server laat staan. Op een ander apparaat, je desktopcomputer bijvoorbeeld, zou je het mailprogramma zo kunnen instellen dat je daarmee de mails bij het binnenhalen op de computer ook verwijdert van de server. Maar sommige mailprogramma’s kun je bijvoorbeeld ook zo instellen dat de mails van de server automatisch na een op te geven aantal dagen verwijderd worden.

De andere methoden om mails af te handelen zijn via IMAP en webmail.

meer advies nodig?

Gratis advies

Ga ook succesvol online!

Ontvang adviezen, tips, nieuws en het gratis boek "Succesvol Online" in je mailbox.

meer info

Succesvol Online - adviezen voor doeltreffende websites
terug

Gratis advies

Ontvang adviezen, tips, nieuws en het gratis boek "Succesvol Online" in je mailbox.

meer info

Social Media

Informatie

WebAdventure
WappTools
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Alle tarieven en bedragen zijn in euro's en exclusief BTW.

Contactgegevens

WEBCOMP online media
Esdoornstraat 3
8021 WB  Zwolle
06-42600576

KvK-nr.: 54280753

© 2018 WEBCOMP online media | home | introductie | bedrijfsinfo | disclaimer | algemene voorwaarden | privacyverklaring