Kennisbank WEBCOMP online media: Wat is SSL?

Wat is SSL?

SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. Hierdoor zal alle informatie tijdens het versturen vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden. Je kunt deze websites met een beveiligde verbinding herkennen aan het gesloten slotje en de “https://” in de adresbalk van je internetbrowser. Voor een beveiligde verbinding is een SSL certificaat nodig.

WEBCOMP online media zal bij het laten maken van een website of het aanbieden van een hostingpakket altijd voor een beveiligde verbinding zorgen.

Gratis advies

Ga ook succesvol online!

In een gratis en vrijblijvend gesprek ontvang je van mij adviezen en tips. Samen kunnen we bekijken wat jouw problemen en/of wensen zijn. Ik zal aangeven welke oplossingen het beste bij jouw situatie pasen.

WEBCOMP online media
Zwolseweg 79A
8141 EA  HEINO