Kennisbank WEBCOMP online media: Hoe kan ik mijn mail instellen?

Hoe kan ik mijn mail instellen?

Om mails te kunnen afhandelen in een mailprogramma, zoals bijvoorbeeld Outlook, dien je een mailaccount in te stellen voor je mailboxen. Maar je kunt in de meeste gevallen ook mails openen en versturen via webmail.

De belangrijkste instellingen in een mailprogramma hebben te maken met hoe de hostingserver benaderd dient te worden. De instellingen hiervoor zijn voor elke server verschillend. Zo kan een server via specifieke poortnummers ingesteld worden en via SSL voor een beveiligde verbinding.

Maar je kunt in de meeste gevallen zelf bepalen volgens welk protocol je wilt werken voor het binnenhalen van mails (ingaande server). De keuze is voornamelijk afhankelijk van op welk apparaat je de mails wilt gaan afhandelen en of je dat op meerdere apparaten wilt doen. Hiervoor zijn in principe twee keuzes:

meer advies nodig?

Gratis advies

Ga ook succesvol online!

Ontvang adviezen, tips, nieuws en het gratis boek "Succesvol Online" in je mailbox.

meer info

Succesvol Online - adviezen voor doeltreffende websites
terug

Gratis advies

Ontvang adviezen, tips, nieuws en het gratis boek "Succesvol Online" in je mailbox.

meer info

Social Media

Informatie

WebAdventure
WappTools
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Alle tarieven en bedragen zijn in euro's en exclusief BTW.

Contactgegevens

WEBCOMP online media
Esdoornstraat 3
8021 WB  Zwolle
06-42600576

KvK-nr.: 54280753

© 2018 WEBCOMP online media | home | introductie | bedrijfsinfo | disclaimer | algemene voorwaarden | privacyverklaring